De Paasbergflat

www.depaasbergflat.nl

 
VOORZIENINGEN IN OOSTERBEEK

De gemeente beschikt op gebied van sport en ontspanning over de voorzieningen die van een middelgrote gemeente verwacht mogen worden. Naast twee overdekte zwembaden zijn er sportzalen, (overdekte) tennisbanen, sportvelden en een golfbaan.

Oosterbeek kent een bloeiend verenigingsleven. Meer informatie daarover vindt u in de digitale gemeentegids van de gemeente Renkum. De ziekenhuizen in Arnhem en Ede zijn gemakkelijk te bereiken.

 

Nabij het centrum van Oosterbeek bevindt zich het Gezondheidscentrum "De Dennenkamp". De Dennenkamp is een samenwerking tussen verschillende zorgverleners en de Gemeente Renkum. De Dennenkamp zorgt ervoor dat er een breed aanbod aan zorg onder een dak te vinden is. Het centrum biedt plaats aan o.a. het zorgloket, Stichting Thuiszorg Midden Gelderland, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, consultatiebureau, diëtetiek, apotheek, psychotherapeuten, pedicure, huidtherapeuten. Voor vragen over hulp bij het huishouden, woningaanpassing, rolstoelen en vervoersvoorzieningen kunt u terecht bij het Sociaal Loket. U kunt hier ook terecht voor vragen aan de ouderenadviseur en voor andere vragen omtrent wonen, welzijn en zorg.